16 Haziran 2018 Cumartesi

İyi Ki Varsın Zlatan!

Aforizma dalında dünyanın sayılı ekollerinden birisi, kuşkusuz ki Zlatan İbrahimoviç ve onun şöhreti ile egosu etrafında yaratılan atmosfer. Aşırı özgüven ile yıkıcı bir egonun birleştiği Zlatan, LA Galaxy'ye transferi sonrasında ilk maçta iki mükemmel gol kaydetmekle kalmadı, bir de şov dünyasına dev adımlar atarak tüm ABD halkını selamladı. 

Hem şaşkınlık hem de hayranlıkla bu adamı seyreden Amerikan medyası ve halkı, daha ilk andan itibaren Zlatan'ı sevmişe benziyor. Zaten, aksi mümkün mü? Ama ilginç olan, Zlatan'ın hiç tanımadığı ve tanınmadığı bir yere ayak bastığı (ki orası dünyanın en büyük ülkesi ve en popüler spor kesinlikle futbol değil) zaman bile, tanışma ânında katre tevazu göstermeksizin aynı üslubunu ve özgüvenini muhafaza edebilmiş olması!



İşte buyurun, kanıtı:


Cristiano Ronaldo'nun bu yıl Juventus'a attığı tarihî golden sonra bile Amerikan televizyonlarında "Bunu bir de benim yaptığım gibi orta saha civarından yapsın da, görelim" diyen Zlatan'a, tüm trollükleri için teşekkür ediyorum şahsen. Eric Cantona'dan bu yana böylesi bir isim görmemişti dünya. Tıpkı, Shaquille O'Neal'dan beri NBA'in gördüğü tek şovmen medya ikonunun Joel Embiid olması gibi.




Eh, ne diyebiliriz ki? İyi ki varsın be Zlatan! Keşke bu Dünya Kupası'nda da olsaydın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder